Τι μας δείχνει η εμπειρία μας

 

Το 1998 η MEDIMAGE εγκατέστησε το πρώτο ΜΟLEMAX στο MEDLAB το Διαγνωστικό κέντρο του ομίλου μας. Έκτοτε πέρασαν δώδεκα χρόνια που το ΜΟLEMAX έγινε γνωστό στην ελληνική αγορά και με πολλές εγκαταστάσεις σε Νοσοκομεία και σε ιατρεία. Όμως η τεχνολογία αλλάζει και μάλιστα ραγδαία. Έτσι με χαρά σας παρουσιάζουμε, μετά από δύο χρόνια δοκιμών και συγκρίσεων στο MEDLAB, το καλύτερο ψηφιακό δερματοσκόπιο που υπάρχει στην παγκόσμια αγορά:
Το microDERM της γερμανικής εταιρίας VISIOMED. 


Πρόκειται για το μοναδικό ψηφιακό δερματοσκόπιο στον κόσμο που έχει πιστοποίηση από το FDA ως δερματοσκόπιο δεύτερης γενιάς. Είναι εύχρηστο, κάνει ότι έκανε και το MOLEMAX αλλά πλεονεκτεί στα εξής σημεία:
1. Έχει πολύ καλύτερη εικόνα. Αυτό γιατί με την χρήση της τεχνολογίας, ανεξάρτητα από τον βαθμό μεγέθυνσης της εικόνας, μπορεί να κρατήσει το ίδιο 
χρώμα του δέρματος. (δερματοσκόπιο δεύτερης γενιάς). 

2. Καταλήγει σε ακριβή διάγνωση. Αξιοποιώντας τα νευρωνικά δίκτυα και την Πανευρωπαϊκή βάση δεδομένων DANAOS που διαθέτει χιλιάδες διαγνωσμένες εικόνες σπίλων, καταλήγει αυτόματα με ακρίβεια σε βαθμολογία της επικινδυνότητας του σπίλου. 
3.Κάνει το follow up πιο εύκολο αφού συγκρίνει γρήγορα και αξιολογεί τον σπίλο. Μπορεί και βρίσκει ακόμα μόνο του την γωνία λήψης του σπίλου και διορθώνει, περιστρέφοντας την εικόνα, αυτόματα. Αφαιρεί αυτόματα τις τρίχες που τυχόν παρεμβάλλονται κατά την λήψη του σπίλου και μπορεί να εμποδίσουν την διάγνωση.
4. Αποδεδειγμένα, το ομολογούν όλοι όσοι το έχουν δουλέψει και είχαν εμπειρία με άλλο δερματοσκόπιο, η εξέταση με το microDERM γίνεται πολύ πιο γρήγορα από οποιοδήποτε άλλο δερματοσκόπιο.

 


Η VISIOMED προωθεί την έρευνα και υποστηρίζει συνεχώς με ό,τι καλύτερο βελτιώνοντας την τεχνολογία και την διάγνωση. 

 

Similar Posts