Λίγα λόγια για μας…

Η ιστορία μας

MEDIMAGE

Το 1998 φέραμε το MOLEMAX, Το 2008 φέραμε το microDERΜ,
Το 2011 φέραμε το ψηφιακό, δερματοσκόπιο του αύριο,
το microDERM D120!

Η εταιρεία MEDIMAGE, ιδρύθηκε το 1996 από τον ιατρό Αλέξανδρο Γιατζίδη, με σκοπό την εισαγωγή στην Ελλάδα ιατρικού εξοπλισμού πολύ προηγμένης τεχνολογίας και αποτελεί μέλος του ομίλου εταιριών ΜEDLAB. Από το 1999 έστρεψε τις δραστηριότητές της σχεδόν αποκλειστικά προς τον τομέα της Δερματολογίας και της Αισθητικής

Το 1998 εισήγαγε στην Ελλάδα το μοναδικό τότε σύστημα ψηφιακής δερματοσκόπησης MoleMax. Από το 2008, έχοντας δεκαετή εμπειρία στην ψηφιακή δερματοσκοπία, η MEDIMAGE διαθέτει στην Ελλάδα και στην Κύπρο το νεότερης γενιάς και γερμανικής κατασκευής ψηφιακό δερματοσκόπιο microDERM και το μικρότερο μοντέλο microFINDER. Πέρα από τις δυνατότητες του molemax έχει τη δυνατότητα, με ειδικούς αλγορίθμους και με τη βοήθεια του Πανευρωπαϊκού δεκαετούς προγράμματος Danaos, να καταλήγει σε διάγνωση. Το microDERM είναι το μηχάνημα επιλογής για την έγκαιρη διάγνωση του μελανώματος και το μοναδικό αναγνωρισμένο σε όλο τον κόσμο από το FDA ως ψηφιακό δερματοσκόπιο 2ης Γενιάς.

Συμπληρώνοντας την διαγνωστική στον καρκίνο του δέρματος από το 2008 η MEDIMAGE αντιπροσωπεύει την Γαλλική ΑΤΥS MEDICAL, που παράγει το μοναδικό στον κόσμο μηχάνημα υπερήχων δέρματος DERMCUP έχοντας κεφαλή υπερήχων που καλύπτει από 15Mhz, 20Mhz και φτάνει στα 25Μhz. Έτσι μπορεί κανείς να διαγνώσει και να παρακολουθήσει ακόμα και επιφανειακές βλάβες του δέρματος, να δει το βάθος τους και να εκτιμήσει τον τρόπο της χειρουργικής τους αντιμετώπισης. Επίσης το οδοντιατρικό Dermcup είναι το μοναδικό στον κόσμο σύστημα που μπορεί να διαγνώσει βλάβες στο βλεννογόνοτου στόματος. Ήδη του πρώτο μηχάνημα DERMCUPέχει εγκατασταθεί στο MEDLABΙΑΤΡΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ενώ μεγάλα νοσοκομεία της χώρας και ιδιώτες ιατροί έχουν ενημερωθεί για τον υπέρηχο δέρματος.

Το 2003 MEDIMAGE έφερε στην Ελλάδα την τότε πρωτοπόρα συσκευή φωτοδυναμικής θεραπείας OmniluxPDT. Σήμερα εισάγει στην Ελλάδα την πλέον εξελιγμένη συσκευή Q.Light, ελβετικής κατασκευής, με δυνατότητα πολλαπλών φίλτρων και κατάλληλη για ιατρική και αισθητική χρήση. Τα πολλαπλά φίλτρα επιτρέπουν τη θεραπεία πολλών παθήσεων όπως: εγκαύματα, τραύματα, έλκη κατάκλισης, ψωρίαση, τύποι δερματικών καρκινωμάτων (φωτοδυναμική θεραπεία), πόνος, σύνδρομο SAD, ακμή κ.α. ενώ οι εφαρμογές του στην αισθητική περιλαμβάνουν την αντιγήρανση, την κυτταρίτιδα, την χρωμοθεραπεία, την αρωματοθεραπεία κ.α. Μεγάλα πλεονεκτήματα του Q.Lightείναι η ευχρηστία του, η μεγάλη γκάμα παθήσεων που αντιμετωπίζει, η αποτελεσματικότητα και η χαμηλή τιμή αγοράς.

Η MEDIMAGE επεκτάθηκε περαιτέρω στο πεδίο της Ιατρικής Αισθητικής καλύπτοντας την νέα φιλοσοφία του MedicalSpa και εισήγαγε στην Ελλάδα τα προϊόντα του Γαλλικού Οίκου ERICSON LABORATOIRE. Ο συνδυασμός των μοναδικών προϊόντων της ERICSON LABORATOIREσυμπληρώνει την αντιγηραντική και αναζωογονητιική δράση της φωτοθεραπείας στον χώρο της αισθητικής.

Η γκάμα προϊόντων της εταιρείας MEDIMAGE περιλαμβάνει επίσης φορητά συστήματα κρυοπηξίας (Dermafreeze), φορητές συσκευές δερματοσκόπησης (Luminis), συσκευές ανίχνευσης περιφερικών αγγείων (Veinlite), αντισηπτικά χεριών SANITYS κ.α.

Στη MEDIMAGE είμαστε σε συνεχή αναζήτηση εξελίξεων στο χώρο της ιατρικής διάγνωσης και θεραπείας με έμφαση στην μη παρεμβατική, φιλική προς τον ασθενή προσέγγιση.

Η MEDIMAGE συμμετέχει στα συνέδρια της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας.

Οι πελάτες μας

Από το 1999

  • Νοσοκομείο Δερματικών & Αφροδισίων Νόσων Αθηνών «Ανδρέας Συγγρός»Νοσοκομείο Αφροδισίων και
  • ∆ερματικών Νόσων Θεσσαλονίκης.
  • Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αττικόν
  • Γενικό Νοσοκομείο ΠρέβεζαςΓενικό Νοσοκομείο ΛάρισαςΝοσοκομείο Υγεία
  • Ταμείο Υγείας Προσωπικού Αγροτικής Τραπέζης Ελλάδος
  • Μedlab Iατρικό Ινστιτούτο

Ιδιωτικά ιατρεία σε Ελλάδα

Aπό το 2009 εγκαταστάσεις σε Mikroderm

  • Μedlab Iατρικό Ινστιτούτο
  • Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία
  • Αττικό (αντικατάσταση του molemax)

Ιδιωτικά ιατρεία σε Ελλάδα και Κύπρο Τουλάχιστον 17 ιδιώτες ιατροί συμμετείχαν, με επιτυχία, στο Πρόγραμμα ΕΣΠΑ

(2009) και εγκατέστησαν microderm

ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΕΝΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ